Siden 2010 har Cupo Limited kjøpt og solgt konkursbo. I årenes løp har vi har en rekke faste utsalgsteder på Østlandet, fra 2011 til 2015 hadde vi butikklokaler i Oslo sentrum. I 2014 ble et stort lokale ledig på Kjeller, i dette lokalet satte vi opp en 600m2 butikk og 700m2 lager. Etter at Lillestrøm kommune om allokerte lokalet til treningssenter, flyttet vi til et lagerlokalet på Rælingen. I slutten av mai 2022 åpnet vi en ny butikk i dette lokalet.  I butikken selger vi stort sett nye klær, kosmetikk og interiør gjenstander. I tillegg finnes det mange hundre andre typer nye varer som stammer fra butikker og firmaer som har gått konkurs. Vi har også et lite brukt hjørne hvor vi putter alt mulig av brukte gjenstander fra ulike konkursbo. Vi har også salgssider på Finn hvor du kan finne alt mulig, mange av gjenstandene blir solgt på stedet hvor bedriften er gått konkurs, så det er viktig å se hvor gjenstanden befinner seg. Mange av gjenstandene kan også hentes og betales i butikken etter avtale.

Vår forretningside er å ha permanente butikklokaler og hente inn varer fra de ulike konkursene til dette lokalet. Mange varer blir også lagt ut på nettet, men de fleste vil bare befinne seg i butikken.

I det siste begynte vi også å fokusere på salg av overskuddsmateriell for næringslivet, objekter for banker og finansieringsselskaper, og rester fra nedlagte bedrifter. Ved slutten av 2022 sysselsetter vi totalt 5 mennesker og ser på muligheten for å utvide.

Selv om vi er et ungt selskap har vi opparbeidet oss god kunnskap på alle de ulike varene som vi selger. og ikke minst har vi god kunnskaper om konkursbransjen. Vi har derfor i dag et team som håndterer tekstiler og mote, et team som håndterer innkjøp, klargjøring og salg av tekniske gjenstander. Og ikke minst et team som i løpet av timer skal kunne ta ut omsettelige gjenstander i hvilken som helst stor/middels/liten bedrift/butikk. De som er ansatt i firma har i dag lang erfaring både innenfor innkjøp, data og salg!

Cupo Limited er en 100 % uavhengige part, og vil også kunne gi et verdiestimat dersom du tenker på å selge til noen andre!

  • Vi formidler også salg av gjenstander for andre bedrifter!
  • Vi kan også ta vare på store data løsningen i forbindelse med overføring/sikring av data!
  • Vi sørger for at all sensitiv informasjon blir slettet og overskrevet, slik at gjenstanden ikke inneholder sensitiv informasjon!
  • Vi kjøper ikke varer fra private eller useriøse bedrifter!
  • Sikker betaling til vår konto hos DNB

Årlig kjøper vi over 40 små og store konkurspartier/varepartier, og ukentlig blir nye varer pakket ut solgt så utvalget endres hyppig.

Cupo Limited har butikklokaler på Strandvegen 3C, Rælingen,  i tillegg disponerer vi ca. 1000 m2 lager for mellom lagring av gjenstander.

Har du spørsmål om våre tjenester, ta kontakt med en av våre medarbeidere.

Cupo

Kom og besøk oss:

Ta meg til kartet->

Cupo Limited
Strandvegen 3C
2005 RÆLINGEN

Telefonene betjenes kun i butikkens åpningstider:  man-fre: 12-18, Telefon: 459 03 998